ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
σπιτια ΤΙΜΕΣ

 

Προκατασκευασμενα Σπιτια Τιμες

Τα προκατασκευασμένα σπίτια που όπως έχουμε ξαναπεί αναφέρονται και ως prokat σπίτια, αποτελούν συνήθως μια πιο οικονομική εναλλακτική επιλογή για την κατασκευή ενός σπιτιού. Όπως θα δούμε όμως και παρακάτω τα οικονομικά οφέλη από τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι αρκετά και δεν περιορίζονται μόνο στο καθεαυτό κόστος κατασκευής.

Πριν προχωρήσουμε όμως στην ανάλυση για τις τιμές στα προκατασκευασμένα σπίτια με τίτλο Προκατασκευασμένα Σπίτια Τιμές, θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε πως θα αναφερθούμε για τις τιμές γενικά για σπίτια που αποτελούν εναλλακτικές για τα συμβατικά σπίτια, όπως είναι τα Μεταλλικα Σπιτια και τα Σπιτια από Μπετον, και δεν θα μείνουμε μόνο στην αναφορά για τιμές στα προκατασκευασμένα σπίτια που κατά βάση είναι τα Ξυλινα Σπιτια. Επίσης να τονίσουμε πως οι παρακάτω τιμές είναι απλά μέσες προσεγγιστικές τιμές της αγοράς και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προσφορά μας.

Για να λάβετε συγκεκριμένες και αναλυτικές προσφορές με τιμές για προκατασκευασμένα σπίτια η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας είναι να αναρτήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας στο myConstructor. Θα χρειαστείτε λιγότερα από 5 λεπτά και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε αρκετές προσφορές με τιμές για προκατασκευασμένα σπίτια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Έτσι εύκολα και γρήγορα θα έχετε κάνει την πιο ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για τις τιμές στα προκατασκευασμένα σπίτια.

Προκατασκευασμενα Σπιτια Τιμες - Καταχώρηση Έργου


Αρχίζοντας λοιπόν την αναφορά μας στις τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια (Προκατασκευασμένα Σπίτια Τιμές), να αναφέρουμε ενδεικτικά και σε γενικές γραμμές το κόστος για την κατασκευή ενός συμβατικού σπιτιού με τούβλα, σοβάδες κλπ είναι περίπου στα 900-1100€/m², ενώ για τα ξύλινα προκατασκευασμένα σπίτια οι τιμές μπορούν να ξεκινήσουν από τα 400-500€/m² για κορμόσπιτα με οικονομική ξυλεία και τα 650-750€/m² για ξύλινα σπίτια με κορυφαία σκανδιναβικά ξύλα. Άλλη εναλλακτική βεβαίως αποτελούν και τα μεταλλικά σπίτια με ένα κόστος περίπου στα 450-600€/m² για τα σύμμικτα μεταλλικά σπίτια, ενώ αυτά με τον καθαρά μεταλλικό σκελετό είναι λίγο πιο ακριβά, περίπου στα 650-850€/m². Τέλος έχουμε τα σπίτια από μπετόν και πιο συγκεκριμένα τα κορυφαία βιοκλιματικά σπίτια ICF με ένα κόστος της τάξεως των 800-1000€/m², καθώς επίσης και τα σπίτια με διπλή φέρουσα τοιχοποιία από τσιμέντο με κόστος 750-850€/m²..

Οι τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια πρέπει να γνωρίζετε πως κυμαίνονται με βάση αρκετούς παράγοντες, τους οποίους θα σας αναφέρουμε. Αρχικά ρόλο παίζει το μέγεθος του σπιτιού, καθώς συχνά θα βρείτε καλύτερες τιμές τετραγωνικού για προκατασκευασμένα σπίτια άνω των 70m² από ότι για μικρότερα, ενώ βεβαίως ρόλο παίζει αν θα πρόκειται για ισόγειο σπίτι ή διώροφο, με το δεύτερο να είναι λίγο ακριβότερο. Πολύ σημαντικό ρόλο στις τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια παίζει ακόμα και η τοιχοποιία και ιδιαίτερα το υλικό από το οποίο θα αποτελείται, καθώς επίσης και γενικότερα τα δομικά υλικά που θα επιλέξετε για όλο το σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα προκατασκευασμένα σπίτια εμφανίζουν κάποια πλεονεκτήματα στις τιμές τους, που καλό είναι να έχετε υπόψη. Αρχικά λοιπόν σε περίπτωση που δεν έχετε τα διαθέσιμα κεφάλαια και θα χρειαστείτε δάνειο, να γνωρίζετε πως τα δάνεια για προκατασκευασμένα σπίτια δίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι τα στεγαστικά για συμβατικά σπίτια. Επίσης οι συμμετοχές που πρέπει να πληρώσετε στο ΙΚΑ πολύ μικρότερες από ότι για τα συμβατικά σπίτια, περίπου στα 2/3, ενώ σε αυτό το ποσό είναι μειωμένα και τα μεροκάματα των εργατών. Τέλος μην ξεχνάτε πως τα προκατασκευασμένα σπίτια σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις προσφέρουν σημαντική θερμομόνωση, κάτι που σημαίνει ότι για χρόνια θα εξοικονομείτε χρήματα που θα δαπανούσατε διαφορετικά για θέρμανση και ψύξη. Ανάλογα μάλιστα και το υλικό που θα επιλέξετε, στις περισσότερες φορές τα προκατασκευασμένα σπίτια θέλουν ελάχιστες εργασίες συντήρησης άρα και μικρότερο κόστος, ενώ έχουν και μεγάλο χρόνο ζωής.

Προσοχή όμως πρέπει να δώσετε και στο τι περιλαμβάνεται και τι όχι στις προσφορές που θα λάβετε, ώστε να μπορείτε να τις συγκρίνετε αλλά και να υπολογίσετε τι τελικά θα κοστίσει σε εσάς. Συχνά λοιπόν στις προσφορές με τις τιμές για προκατασκευασμένα σπίτια δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την άδεια δόμησης που θα κυμαίνεται στα 100€/m², ενώ για τα μεταλλικά σπίτια θα είναι χαμηλότερο. Επίσης συχνά στις τιμές για προκατασκευασμένα σπίτια δεν περιλαμβάνεται το κόστος για τη βάση (από μπετόν) όπου θα τοποθετηθεί το σπίτι, για την οποία θα χρειαστείτε περίπου 60-80€/m², καθώς επίσης και η μεταφορά του σπιτιού αν είστε πολύ μακριά από το εργοστάσιο που θα κατασκευαστεί. Τέλος πιθανόν είναι στις τιμές για προκατασκευασμένα σπίτια να μην περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στο ΙΚΑ που θα κυμανθεί με βάση την εμπειρία μας στα 70-100€/m², καθώς επίσης και τα τέλη σύνδεσης με ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Προκατασκευασμένα Σπίτια Τιμές

Προκατασκευασμένα Σπίτια Τιμές

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια (Προκατασκευασμένα Σπίτια Τιμές) και γενικότερα κάποια tips και συμβουλές που θα πρέπει να έχετε υπόψη σχετικά με τα κόστη, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κατασκευάσετε ένα prokat σπίτι.

Αν θέλετε ακριβείς προσφορές με τιμές σχετικά με τα προκατασκευασμένα σπίτια τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας στο myConstructor. Θα χρειαστείτε λιγότερα από 5 λεπτά και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από τις κορυφαίες εταιρείες στα προκατασκευασμένα σπίτια με συγκεκριμένες τιμές για το δικό σας σπίτι. Έτσι εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο θα έχετε ολοκληρώσει την πιο αποτελεσματική και αποδοτική έρευνα αγοράς σχετικά με τις τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια.

Προκατασκευασμενα Σπιτια Τιμες - Καταχώρηση Έργου


Κλείνοντας την ενότητα με τις τιμές για τα προκατασκευασμένα σπίτια, σας προτείνουμε να ενημερωθείτε περισσότερα για τα prokat σπίτια που είναι κατεξοχήν τα Ξυλινα Σπιτια, αλλά και για τις υπόλοιπες εναλλακτικές των συμβατικών σπιτιών, όπως είναι τα Μεταλλικα Σπιτια και τα Σπιτια από Μπετον, ώστε να αποκτήσετε μια πλήρη και σφαιρική εικόνα για το δικό σας σπίτι!Για πληροφορίες ή λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210 300 9323